Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

 

Forrás: Váci Napló 

http://vaci-naplo.hu/2014/05/sok-orom-es-nevetes-volt-a-gyermeknapon/

Sok öröm és nevetés volt a gyermeknapon

Nagy sikere volta Szent Anna Karitász által szervezett gyermeknapi programnak a Rózsakertben, amelyre közel ötszázan látogattak el.

A főleg rászorulóknak szervezett programon minden ingyen volt, mert sok jó szándékú ember, cég segítette a rendezvényt.

A támogatók között volt lapunk, a Váci Napló is. Szerkesztőségünk rengeteg csokit vett a kis nebulóknak.

A gyerekek kaptak perecet, kiflit, lekvárosbuktát, csokit, kekszet, gyümölcsöt, vattacukrot, de a héliumos lufi és lufihajtogató bohóc sem maradhatott el. A tombolán kiosztották a szintén felajánlásként kapott, összegyűlt játékokat is.

A gyerekek a nap folyamán kézműveskedhettek is, karitász totót tölthettek ki, vagy játékosan memorizálhattak egy evangéliumot. A kisebbek nagy örömére volt ugrálóvár, de az egészen kicsikre is gondoltak a szerevezők, őket játszószőnyeggel várták.

- Ez az alkalom is figyelem felhívás volt arra, hogy mennyi szegény ember él körülöttünk is. Kérjük segítsék munkánkat továbbra is – mondta Tomori Pál a csoport vezetője.

A rendezvény támogatói voltak: Váci Napló,  Front Grafika, Váci Malom, Zollner Kft,  Váci Egyházmegyei Karitász, Korall Diszkont, Print Profi, Hunnia Pékség, Messer Hungária, Madách Imre Művelődési Központ, Vác Város Önkormányzata, Vaconline, Kucsák Nyomda, Szolgáló Szeretet Alapítvány, Kiss Zsolt képviselő és sok magánszemély, akiknek szintén ezúton köszönik a segítséget. ♦

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Zeneiskolások segítenek a Caritasnak

A váci Pikéthy konzi diákjai harmadik éve működnek együtt a Szent Anna Caritas szervezettel, hogy advent idején segítsenek a rászorulókon.

A fennállásának 25. évfordulóját idén ünneplő váci Pikéthy Konzi klasszikus komolyzenei képzést ad diákjainak. Az iskola névadója Kisfaludy Pikéthy Tibor zeneszerző, karnagy, orgonaművész, Komáromban született és Vácott hunyt el 1972-ben.

Árvay Jenőné tanárnő úgy fogalmaz, hogy talán a zenész érzékenysége, harmónia iránti vágya is ösztönzi őket ebben a szép tevékenységben, és ezért jönnek nagy lelkesedéssel a hívó szóra. Decemberben újra két héten át kis Caritas-gyertyákkal járják majd a várost a zeneiskolás diákok, gyűjtögetik a kisebb-nagyobb adományokat a rászoruló váci családok számára. Minden forintért hálásak, mert tudják, hogy a pénz nagyon jó helyre kerül – mondja a tanárnő.

Hétfőn Szeretetkoncert

A városi portálon olvasható, hogy idén is megszervezik Szeretetkoncertjüket annak reményében, hogy gyönyörű zenéjüket hallva a váci közönségnek megnyílik a szíve és sokan megérzik, hogy jót tenni jó. A koncert november 18-án, hétfőn 18 óra 30 perckor kezdődik a Zeneiskola Nagytermében. A zeneművészeti szakközépiskolások zongora-, fuvola-, orgona és népzenei darabokkal várják a közönséget.

A belépés díjtalan, a koncertlátogatók adományaikkal a Caritas karácsonyi segélyakcióját támogatják.

Forrás: http://dunakanyar.hir24.hu/dunakanyar/2013/11/18/zeneiskolasok-segitenek-a-caritasnak/

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Feleslegessé vált, működő háztartási gépeket, elektronikai eszközöket gyűjt a Karitász

A váci Szent Anna Karitász ezúton is kéri a környék lakosságát, hogy: akinek van olyan működőképes háztartási, elektronikai gépe van, amit nem használ, ajánlja fel a rászoruló családok számára. A felajánlott háztartási gépek elszállítását a Karitász vállalja.

Amire szükség van: használt, de még működőképes mosógép, hűtő, gáz- vagy villanytűzhely, kályha, egyéb fűtőberendezés, mikrohullámú sütő, vasaló, bármilyen konyhafelszerelés, konyhabútor, mobiltelefont (lehetőség szerint töltővel), illetve ezeken túl gyermekruha felajánlásokat is várnak a rászorulók részére.

A felajánlásokat a következő elérhetőségek bármelyikén jelezhetik: 06 (30) 949-07-45, 06 (30) 482-07-15 vagy 06 (20) 439-88-02

Kérjük, adományaikkal támogassák a szegényeket!

Forrás: www.vaconline.hu

Idén is kenyeret oszt a karitász a nemzeti ünnepen


A váci Szent Anna Karitász a korábbi évekhez hasonlóan az idei augusztus 20-i városi ünnepség idején is kenyeret oszt majd a váci szegény családok, rászorulók részére. A Karitász a város önkormányzatával együttműködve és a történelmi egyházak támogatásával több, mint 300 kg kenyeret oszt szét az idén.

Több, mint 250 váci családhoz és számtalan hajléktalanhoz juttatjuk el az adományokat melyeket részükre felajánlanak. A kenyérosztás nem csak szimbolikus jelentőségű, sajnos valódi szükséget igyekszik betölteni. A mindennapi kenyér sokszor hiányzik sok család asztaláról. Éves szinten - havonta a szegények szentmiséjén és a heti nyitva tartásaink alkalmával - több tonna kenyeret osztunk ki.

Az idén a Zollner Kft. támogatásával sok helyen tudtuk enyhíteni a szükséget. Ezúton is köszönjük az egyházak és az önkormányzat támogatását is! Augusztus 20-án, kedden pedig várjuk a rászorulókat a kenyér megáldását követően! - tájékoztatta szerkesztőségünket Tomori Pál, a váci Szent Anna Karitász vezetője.

Forrás: www.vaconline.hu

"Egy csepp emberség..." - Ismét véradó napot szervez a Szent Anna Karitász

A Szent Anna Karitász csoport 2013. május 27-én, hétfőn 7 és 17 óra között véradást szervez a váci Jávorszky Ödön Kórház mellett működő Vértranszfúziós Állomáson - tájékoztatta szerkesztőségünket Tomori Pál, a csoport vezetője, akitől megtudtuk továbbá, hogy az akció keretében valamennyi véradó ajándékot kap.

Forrás: www.vaconline.hu

Eső lassítja a védekezést Vácott


Bár csak futó záporról van szó, a váci árvízi védekezést komoly mértékben hátráltatja a 13 óra után nem sokkal eleredt eső. Sajnos az elkövetkező napokban több kisebb-nagyobb záporral, zivatarral kell számolni az előrejelzések szerint. Az eső elálltáig az önkéntesek sátrak alá vonultak.
Az élelemellátás folyamatos - tájékoztatta szerkesztőségünket Tomori Pál, a váci Szent Anna Karitász vezetője, aki hozzátette: sok étel felajánlás érkezett - például a TESCO-tól, az Inviteltől, több kisebb bolttól és pékségtől - továbbá a védekezésben résztvevőknek ebédet adott a Trafalgár Étterem és a Halászkert Étterem.

Forrás: www.vaconline.hu

Árvízhelyzet: egyre több az önkéntes, de segítő kézből sohasem elég!

Ma a reggeli órákban 150 iskolás érkezett a váci árvízvédelmi vonalhoz, hogy segítsék a védekezési munkálatokat - tájékoztatta szerkesztőségünket a helyszínről Tomori Pál, a váci Szent Anna Karitász csoport vezetője, aki hozzátette: az iskolásokon túl is rengetegen jelentkeztek önkéntesnek náluk - több százan dolgoznak a gátak építésén és mintegy ötven fő végzi az élelem ellátást. - Sokan jelentkeztek a környező településekről is, hogy jönnek segíteni, s ezt ezúton is köszönjük - emelte ki Tomori Pál.

Forrás: www.vaconline.hu

Példaértékű összefogás a város védelméért


Amikor a Helyi Védelmi Bizottság vasárnap 11 órai ülését követően a polgármester kérésére felhívást intézünk Vác város polgáraihoz - miszerint: homokzsákoló önkéntesekre van szükség -, akkor a lakosság a korábbi napokhoz hasonlóan ismét valami hihetetlen, példaértékű összefogásról tett tanúbizonyságot. A Földváry téren rövid idő alatt 150-200 ember gyűlt össze, hogy háttérmunkájával segítse a gátakon dolgozó szakembereket.

13 óra tájban mi magunk is lapátot/zsákot fogtunk a helyszínen. ...és ismét azt kell mondjuk: le a kalappal a lakosság előtt! A jelenlévők - kicsik és nagyok, fiatalok és öregek egyaránt - szorgos hangya módjára zsákoltak. Mindeközben a váci Szent Anna Karitász a városnak felajánlott adományokkal gazdálkodva gondoskodott arról, hogy senki se maradjon étlen-szomjan. Ezúton köszönjük az ő áldozatos munkájukat is!

Forrás: www.vaconline.hu

Karitász tábor volt Vácon: „Engedjétek hozzám a gyerekeket"

 

Öt napos napközis tábort tartott a múlt héten a Göncöl Házban a Váci Egyházmegye Szent Anna Karitász csoportja, melyen 12 váci, mélyszegénységben élő gyermek vett részt. A 6-12 éves korosztálynak, közös imát és beszélgetést is tartottak a szervezők Jézusról.

- Ezek a gyerekek itt élnek Vácott igen nehéz körülmények között, a mindennapi kenyér megszerzése is problémát jelent a szülők számára. Lakhatási körülményeik sem a legjobbak, van olyan, hogy egy családban öten élnek 25 négyzetméteren, vakolatlan szobában, nincs víz bevezetve, udvari vécén, vagy hajléktalan szállón tisztálkodnak – mondta el lapunknak a Szent Anna Karitász vezetője Tomori Pál. Hozzátette: ki akarták emelni egy hétre a gyerekeket a szegénységből és egy kicsit jobb körülményeket, jobb ételeket kívántak adni nekik, gyümölcsöt, meleg ételt, nassolnivalót.

Az egy hét alatt számos programot is szerveztek a gyerekeknek: megismerhették Vác helytörténetét Újvári Mária és Ráduly Emil szakemberek segítségével, ingyen látogathatták meg a Tragor Ignác Múzeum kiállításait, megnézték a Göncöl Ház ásványkiállítását, jártak az ártéri tanösvényen, volt közös játék, rajzolás, kézműveskedés és közös filmnézés és süteménykészítés is.

 


A táborozó kiscsapat


- Sok felajánlás is érkezett, így a hét végén ajándékokkal megrakva térhettek haza a gyerekek. Köszönet a felajánlásokért és a segítségért az Angelato Fagyizónak, a MOL Diadaltéri kútjának, a vértranszfúziós állomásnak, a Madách Imre Művelődési Központnak, a Váci Egyházmegyei Karitásznak és a Váci Naplónak (szerkesztőségünk szappanbuborék fújóval ajándékozta meg a gyerkeket) – mondta végezetül Tomori Pál.

Forrás: Váci Napló Online

A váci Szent Anna Karitász közleménye

"A váci Szent Anna Karitász csoport Vác város szervezésében, a városnak felajánlott adományokat dolgozza fel és osztja szét." - nyilatkozta Tomori Pál, a szervezet vezetője szerkesztőségünknek ma délután. Tette ezt azért, mert a mai nap folyamán felröppentek olyan pletykák, hogy a Karitász a saját adományait osztogatja. Tomori Pál hozzátette: "Munkánkat térítésmentesen, díjtalanul végezzük. Köszönjük a felajánlásokat a város nevében is!"

Forrás: www.vaconline.hu

Árvízi védekezésre szólít a Karitász

A váci Szent Anna Karitász csoport ezúton kéri a váci polgárokat, hogy a közeledő árvízzel szembeni védekezésben önkéntesként - mint a felabaráti szeretet kifejezése - tevőlegesen vegyenek részt! A részletes Karitász felhívást az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.

"Kérjük az árvízzel veszélyeztetett ingatlanok lakóit, hogy amennyiben segítségre van szükségük a személyek elhelyezésében, a védekezésben vagy az ingóságok mentésében, biztonságba helyezésében, akkor azt jelezzék a Szent Anna Karitász elérhetőségein: 06 (30) 949-07-45, 06 (30) 482-07-15 telefonszámon.

Munkánkat térítésmentesen, díjtalanul végezzük!

A Szent Anna Karitász folyamatosan egyeztet a Helyi Védelmi Bizottsággal és a későbbiekben további részletes felhívást kívánunk közzétenni a munkák helyére (várhatóan Diadal tér), és időpontjára vonatkozóan."

Forrás: www.vaconline.hu

Egymás irgalmából élünk!

 

Látjuk, tapasztaljuk, mégis újra el kell ismételnünk: egymásra vagyunk utalva. Olyan világot élünk, ahol létszükség az összefogás családon belül, barátok, kollégák közt, a szomszédságban, de felelősséget kell vállalnunk a szélesebb körben körülöttünk élőkért is. A mindennapi megélhetésben, rezsi számlákban, gyógyszerben, élelelmiszerben egymást segíti szülő és gyerek, rokon és barát, ahová nem jut más segítség, ott idegenek közt hozza létre a karitász a kapcsolatot, hogy adományozó és rászoruló egymásra találjon. Terep vagyunk a jóra, az irgalmasság testi cselekedeteire hogy a jószándékú adakozók segítsége eljusson oda, ahol nagy a szükség.

A keresztény ember a cselekvő hit által képes szeretni és csak így képes megélni hitét. Az önzetlenség legszebb kifejezése, ha olyanoknak segítünk, akiktől nem várhatunk viszonzást, márpedig bizton állíthatom, olyanokhoz juttatjuk el az adományokat, akik a hálás tekinteteken kívül semmi mást nem tudnak adni.

Az idei évben több alkalommal olyan akciókat is szerveztünk ahol a számok is önmagukért beszélnek. Sok száz kiló kenyeret, tésztát, lisztet, konzervet, sok ezer melegételt osztottunk ki Vácott. Százezer forintokban mérhető gyógyszer, bútor, háztartási gép felajánlást juttattunk célba, tonnaszám érkezett tüzelő és a ruha a legszegényebbekhez. A szegények ügyvédei ingyen és folyamatosan rendelkezésre állnak.

Mindezt azért is mondtuk el, és adtunk nyilvánosságot az alkalmainknak a sajtón keresztül, mert meg kell mutatnunk, hogy a segítségnek helye van. Fel kell hívjuk a figyelmet! Szomorúan látjuk mások nyomorát, elesettségét és folyamatos munkával tennünk kell ellene. Erről szólt az egyházmegyei televízió műsora és erről beszélt püspökatya az éjféli misén. Facebook oldalunkon sok-sok képet, cikket, videót belinkeltünk, weboldalunkon sok cikket felhívást közzétettünk.

Azokhoz szól a karitász, akiknek lehetősége van segíteni, akik még nem fedezték fel a lehetőséget, mint azt a bizonyos bibliai kincset, amit a földből áshatunk ki. Azokhoz szólunk, akik tudnak és akarnak adni, és mindezt örömmel teszik. Ugyanakkor öröm látni, hogy már sokan megtalálták a maguk felkarolható családját, vagy más módon igyekeznek másokon segíteni.

A Katolikus Karitász nem karácsonyi vagy húsvéti alkalmakra jött létre. Folyamatosan jelen van, része az egyház, a közösség életének, inspirálni igyekszik mindenkit a jóra. Jelen vannak önkéntesei a városi és egyházi alkalmakon egyaránt, „Fut a Vácon", Hétkápolnai búcsún, lecsófesztiválon, augusztus 20-i ünnepségen, Világi Vigalmon, szegények világnapján, Szent Erzsébet napon, felsorolni is hosszú lenne.

Szervezünk koncertet, szentmisét a szegényekért, gyűjtést cégeknél, rendszeres nyitva tartásunk van minden héten. Támogat minket vácott a Zollner Kft., a Váci Távhő, a Hunnia pékség, a Tomi Csemege, a Kucsák nyomda, a Servitum Kft, a Front Grafika, a Print Profi, a plébánia alapítványa, két püspök atya és számtalan váci vállalkozó mellett sok ezer polgár is. Együtt vagyunk képesek enyhíteni a szükséget!

Együtt!

És a karitatív tevékenységben nincs konkurencia. Minden egyház, civil szervezet, szociális szerv tevékenysége szükséges és fontos, az sem baj, ha valaki csak az ünnepekre koncentrál. Így sem fogjuk tudni eléggé ellensúlyozni a szükséget, kielégíteni a NÖVEKVŐ igényeket.

Mégsem vagyunk gondterheltek, és ha felsoroljuk néha az előttünk álló feladatokat, azt nem panaszként tesszük. Örömet jelent számunkra a legkisebb segítséget is célba juttatni. Munka után is, hétvégén is, ellenszolgáltatás nélkül újra ki fogunk állni és „hivatalból koldulni". Tudjuk, hogy „szegények mindig lesznek veletek" és ismerjük a felszólítást: „Ti adjatok nekik enni!". Majd ha mi megtettük a magunkét, az Úristen megszaporítja. Többet kapunk, mint gondolnánk. A mi karácsonyi meglepetésünk a gyűjtésünk eredménye volt, magam is elcsodálkoztam. Nyolcszázezer forintot meghaladóan sikerült a gyűjtés. Minden előzetes kalkulációnkat meghaladta és több száz családhoz juthatott el tartósélelmiszer, kenyér, szaloncukor karácsonyra.

Köszönjük ezúton is minden adakozónak!

Köszönet illeti az önkénteseket is és mindazokat, akik segítették munkánkat, az idei év „Egymillió csillag a szegényekért" fővédnökét Kanyó Zsolt paralimpikont, a Pikéthys diákokat, az őket vezető Árvainé Márta tanárnőt.

Nekünk öröm volt részt venni benne, gyűjteni, adni, látni mások örömét, köszönetet mondani az adakozóknak, de tudjuk, hogy az Úristené a dicsőség!

Ebben az újévben is merjük megtenni, és Bízzuk Újra Életünket Krisztusra!

 

"Egy csepp emberség..." - Adjon vért Ön is!

 

A Szent Anna Karitász csoport 2012. December 17-én, hétfőn 7 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között véradást szervez a váci Jávorszky Ödön Kórház mellett működő Vértranszfúziós Állomáson - tájékoztatta szerkesztőségünket Tomori Pál, a csoport vezetője, akitől megtudtuk továbbá, hogy az akció keretében valamennyi véradó ajándékot kap.

Egymillió csillag - akció a rászoruló családokért Kanyó Zsolt fővédnökkel

 

Kanyó Zsoltot, a Váci Reménység Sportegyesület versenyzőjét, a londoni paralimpián részt vett kerekesszékes gerelyhajítót kérte fel a váci Szent Anna Karitász arra, hogy fővédnökként támogassa az Egy millió csillag a nélkülöző családokért elnevezésű kampányt. Az egyházi, karitatív szervezet immáron harmadik alkalommal hirdeti meg adománygyűjtő akcióját Vácott. A jelentősebb helyi üzletek, bevásárlóközpontok előtt, iskolákban, valamint a város főterén jelenlévő önkéntesek az elkövetkező hetekben gyűjtik a pénzbeli felajánlásokat.

Az akció célja, hogy a rászoruló családok számára szebbé varázsolják a karácsonyi ünnepeket. Mint azt a Szent Anna Karitász képviselőjétől, Tomori Páltól megtudtuk: az összegyűlt adományokból látják vendégül a Madách Imre Művelődési Központban december közepén a rászoruló váci családokat egy ebédre. A meghívottak egy tányér leves és sütemény elfogyasztása után tartós élelmiszerekből álló csomaggal térhetnek haza. Minden adományozó pedig egy-egy gyertyát kap ajándékba – hasonlóan mint az elmúlt két esztendőben. A gyertyák karácsonykor történő meggyújtásával pedig mindenkinek eszébe juthatnak a rosszabb helyzetben lévő, az ünnep idején is nélkülözni kényszerülő embertársaik. Az akció indulását megelőző sajtótájékoztatón Kanyó Zsolt elmondta: örömére szolgált a felkérés, melyre azért is mondott igent azonnal, mert megtapasztalhatta, hogy mennyi segítőkész, jó szándékú ember él Vácott, akik annak idején, az idei paralimpiára való felkészülését támogatták. Így, most ezzel egy kicsit visszaadhat abból a segítségből embertársainak, amit Ő kapott. 

Mint azt megtudtuk: Zsolt személyesen is részt vesz az adománygyűjtésben alkalmanként egy-egy helyszínen, de egyébként várják a gyűjtésben résztvevő, önzetlen, önkéntes segítők jelentkezését az akció sikeres lebonyolításához.

Tomori Pál felhívta még a figyelmet arra is, hogy a Karitász szervezésében véradás lesz Vácott december 17-én, s az önkéntes véradók egy zacskó szaloncukrot kapnak ajándékba. A volt városi képviselőként is ismert Tomori Pál arra emlékeztette a sajtótájékoztató résztvevőit, hogy 2010-ben Fördős Attila polgármester felesége, tavaly pedig Bednarik Anasztázia orgonaművész látta el a fővédnöki tisztséget.

Forrás: www.vaconline.hu

Egy sikeres jótékonysági koncert után: az első szó a köszöneté

A Váci Szent Anna Karitász ezúton is köszönetet mond a Madách Imre Művelődési Központ kollektívájának, valamint Vác Város Önkormányzatának a 2012. november 16-án, pénteken este "Vedd a szívem" címmel megrendezett jótékonysági koncert megvalósításához nyújtott segítségért! A Gável testvérek alkotta Eucharist együttes ingyenes koncertjén mintegy százötvenen vettek részt. Tomori Pál, a karitász vezetője ezúton is köszönetet mond mindenkinek, aki részt vett az eseményen, illetve adományával támogatta szolgálatukat.

Forrás: www.vaconline.hu

 

             Karolj fel egy családot!

 

 

Ezzel a felszólítással indította útjára Beer Miklós püspökatya
azt a programot, amely nekünk keresztényeknek szól, az irgalmasságra szólít fel, és amely a családok évében különösen is aktuális.

 

Munkánk során a karitász csoportokban azt tapasztaljuk, hogy a „mindennapi kenyér" is sokszor hiányzik már az asztalról.

A magas közüzemi díjak, albérlet költségek, gyógyszerárak, hiteltartozások mellett nő a munkanélküliség. Az egészség, a lét, az emberhez méltó élet került veszélybe. Evangéliumi küldetésünk Krisztustól, hogy akár lemondással, önmegtagadással, de segítsünk bajbajutott embertársainkon, és ne mérlegeljünk, hogy ki került önhibájából és ki önhibáján kívül ebbe a helyzetbe!

Adjunk, és aki bő erszénnyel mér, annak úgy is fognak adni. Mindezt pedig tegyük örömmel, és tehetjük titokban, hogy ennek ajándékaival majd a mennyei hazában telhessünk be. Égi kincseinket pedig nem lophatja el a tolvaj, nem emészti rozsda és nem eszi meg a szú.

Most a váci Szent Anna Karitász csoport vezetésével és közvetlen segítségével kívánjuk megszólítani azokat a családokat, akik képesek és akarnak másoknak segíteni, ugyanakkor fel kell kutatnunk azokat a családokat is, akik rászorulnak a segítségre. Ezért készült ez a szórólap és plakát is.

A karitász csoportok, önkéntesek azt a feladatot vállalták, hogy közvetítik ezeket a felajánlásokat, amelyek keresztény testvéreinktől érkeznek. Összekapcsolják azokat a családokat, akik úgy érzik, van lehetőségük arra, hogy időszakosan vagy rendszeresen, rövid vagy hosszabb távon SZERETETBŐL pénzbeli, természetbeli segítséget adjanak azoknak a nehéz helyzetben lévő családoknak, akik ezt a segítséget karitászon keresztül igénylik, elfogadják. A segítség formája pedig nagyon sokrétű lehet.

Közvetlen vagy közvetett kapcsolattartást várunk a felkarolandó család felé.

 

KAROLJ FEL EGY CSALÁDOT!

Kérjük, hogy ha lehetősége van a segítésre vagy segítségre van szüksége, ezúton is jelentkezzen a programba. Lehet jelentkezni személyesen az önkénteseinken keresztül, írásban a szórólap hátulján lévő űrlappal, e-mailen vagy telefonon, és segítünk a kapcsolat kialakításában.

 

Várjuk a rászorulókat és a segítséget felajánlókat egyaránt!

 

Kapcsolat: Tel: 30/949-0745  tomoripvac@gmail.com, Szent Anna Karitász Vác

FŰTÉS TÁMOGATÁS HELYETT LAKÁSFENNTARTÁSI TÁMOGATÁS!

Alábbi dokumentum segíti a tájékozódást:

NYITVA TARTÁS ÉS ÜGYELET

Kedd: 17.30 - 19.30-ig

Csütörtök: 9.00 - 15.00-ig

a Migazzi Kristóf tér 6.sz. alatt

Megtalálsz minket a Facebookon is!